miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

Încă se mai pot trimite aplicări la anunțurile din cadrul Târgului de Carieră Feroviară în România

Timp de încă o lună, candidații interesați au posibilitatea de a mai trimite CV-uri la toate anunțurile de angajare sau calificare publicate cu ocazia Târgului de Carieră Feroviară în România. De asemenea, în perioada următoare, se vor adăuga pe www.cfir.ro noi anunțuri, pentru mai multe posturi disponibile în cadrul companiilor partenere.

În cele două zile ale evenimentului, 18 și 19 noiembrie, candidații au avut ocazia de a se afla față în față cu companii renumite pe piața feroviară, online, prin intermediul platformei Zoom. Candidații au avut astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil, din orice loc s-ar afla (din România sau chiar și din străinătate) și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

Toți cei intersați pot accesa platforma www.cfir.ro și pot trimite un CV sau o scrisoare de intenție la oricare dintre anunțurile publicate special pentru acest târg şi vor fi contactaţi de către angajatori pentru interviuri față în față.

Ultimele Articole