Inca opt gari din Romania ofera Wi-Fi gratuit

Incepand cu 8 noiembrie serviciul Wi-Fi este operational in statiile de cale ferata Sinaia, Busteni, Azuga, Ploiesti Sud, Pitesti, Targu Jiu, Caracal si Rosiorii de Vede. Serviciul Wi-Fi este disponibil permanent si va permite pasagerilor si vizitatorilor sa utilizeze gratuit Internetul.

Accesul la reteaua wireless CFR SA se realizeaza automat prin butonul de conectare si are acoperire la casele de bilete, in salile de asteptare si pe peroane.

Sistemul wireless este implementat de compania Telecomunicatii CFR si asigura acces simultan la internet pentru minimum 500 si maximum 1000 de utilizatori autentificati.

Si alte gari de pe Valea Prahovei, respectiv Comarnic, Campina si Predeal, vor beneficia in perioada imediat urmatoare de acces gratuit Wi-Fi, furnizat de catre aceeasi companie.

Telecomunicatii CFR asigura acces gratuit la reteaua wireless si in alte 20 de statii de cale ferata, printre care si Gara de Nord din Bucuresti, harta acestora fiind disponibila aici http://www.tccfr.ro/wifi%20map.html