marți, septembrie 26, 2023
spot_imgspot_img

Procedură de achiziție a încă nouă tramvaie la Oradea, cu posibilitatea suplimentării la 25

O procedură de achiziție a încă nouă tramvaie la Oradea, cu posibilitatea suplimentării la 25 de bucăți, a fost lansată zilele trecute.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Achiziție publică de furnizare tramvaie noi în cadrul proiectelor <Modernizarea flotei de tramvaie la nivelul municipiului Oradea – etapa 1> și <Modernizarea flotei de tramvaie la nivelul municipiului Oradea – etapa 2>, proiecte finanțate prin PNRR”. Valoarea totală estimată a contractului, care va trebui dus la bun sfârșit într-un an și jumătate, este cuprinsă între 79.070.516,91 și 219.640.324,75 lei.

Obiectul contractului este achiziția unui număr de nouă tramvaie noi pentru transportul urban de călători în municipiul Oradea. De asemenea, fac parte din obiectul achiziţiei şi vor fi incluse în preţ următoarele elemente: livrarea de dispozitive, echipamente de diagnostic, piese de schimb şi scule specifice necesare punerii în funcţiune a tramvaielor livrate la OTL şi operării în condiţii de funcţionalitate a acestora; instruirea și autorizarea personalului OTL; activitatea de punere în funcţiune a tramvaielor în OTL cu asumarea întregii responsabilităţi asupra produsului final de către ofertant; manopera de întreţinere planificată şi revizii tehnice conform manualului de întreţinere al producătorului va fi efectuată în perioada de garanţie de către ofertantul declarat câştigător, cu personal propriu sau cu personalul OTL cu asumarea întregii responsabilităţi asupra produsului final de către ofertant; asigurarea reprezentanţei service în regim permanent la sediul (depoul) OTL pe toată perioada de garanţie; livrarea de piese de schimb, agregate, echipamente şi materiale de primă dotare, uleiuri şi lubrifianţi, SDV-uri speciale, consumabile, conform manualului de întreţinere şi reparaţii şi echipamente de diagnosticare complete (inclusiv hardware şi software).Se vor mai putea cumpăra încă 16 tramvaie la Oradea

Suplimentarea prețului contractului va putea fi făcută fară organizarea unei proceduri competitive, prin încheierea unui act adițional, autoritatea contractantă stabilind în acest sens în propunerea de contract o clauză de revizuire. Pe baza acestei clauze vor putea fi achiziționate încă maximum 16 tramvaie. Valoarea estimată de 219.640.324,75 lei fară TVA reprezintă valoarea estimată a tramvaielor care fac obiectul prezentului contract (nouă bucăți) inclusiv cantitățile suplimentare care vor putea fi achiziționate în baza clauzei de revizuire (alte 16 bucăți).

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 20 septembrie 2023, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 20 decembrie 2023.

Ultimele Articole