spot_img
vineri, decembrie 3, 2021
spot_img

Poliția va patrula în gări și în trenuri de Sfânta Maria. Efective sporite

Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că polițiștii vor patrula în gări și în trenuri de Sfânta Maria, cu efective sporite.

trenuri de Sfânta Maria razii în gări și trenuri controale în gări

În perioada 13 – 15 august a.c., Poliţia Română acţionează pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, atât în apropierea lăcaşurilor de cult, precum şi în locurile unde se vor desfăşura manifestări publice circumscrise sărbătoririi Adormirii Maicii Domnului şi Zilei Marinei Române.

La nivel naţional, în medie, zilnic, aproximativ 8.000 de poliţişti se vor afla în teren şi vor acționa cu aproximativ 2.700 de autospeciale. Astfel, la activități vor participa polițiști de la rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, de la arme, explozivi şi substanţe periculoase, de la transporturi, luptători de la acțiuni speciale și din cadrul altor structuri, a transmis IGPR.

Patrule în gări și în trenuri de Sfânta Maria

Polițiștii de la Transporturi vor asigura măsurile de ordine publică, în medie, pe zi, în 164 de trenuri de călători, în 170 de staţii şi triaje de cale ferată, în 9 aeroporturi şi 19 porturi la Marea Neagră sau pe Dunăre.

”Pentru a vă petrece timpul liber în siguranță, vă recomandăm să aveți grijă de bunurile personale, să fiți prudenți în relațiile cu persoane cunoscute întâmplător și să fiți atenți la copiii care vă însoțesc”, se mai arată în comunicatul de presă dat publicității de IGPR. (A.B.)

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole