spot_img
duminică, decembrie 4, 2022
spot_img

Impozitele și taxele locale se vor plăti și în subteran în Sectorul 4

Metrorex împreună cu Primăria Sectorului 4 au amplasat în stații de metrou pe raza sectorului automate/stații de plată pentru achitarea taxelor locale.

Potrivit unui comunicat remis marți, măsura „vine în sprijinul călătorilor care folosesc metroul ca mijloc de transport în comun și facilitează accesul acestora la automate/stații de plată care permit rapid și securizat, plata impozitelor și taxelor locale aferente Primăriei Sectorului 4”.

„Prin această acțiune, metroul se alătură inițiativei desfășurate de către Primăria Sectorului 4 al Municipiului București, ,Fără cozi la ghișee’. Automatele de tip selfpay sunt amplasate la metrou, în cadrul unui proiect pilot agreat de Metrorex și Primăria Sectorului 4, în stațiile de metrou de pe raza sectorului 4 al municipiului București:

Dimitrie Leonida;
Apărătorii Patriei;
Piața Sudului;
Constantin Brâncoveanu;
Eroii Revoluției;
Tineretului;
Piața Unirii;
Timpuri Noi.

Stațiile de plată de tip selfpay aparțin Primăriei Sectorului 4 și se află în apropierea automatelor de vândut cartele ale Metrorex.

Pe lângă accesul rapid de plată și de informare de care beneficiază cetățenii de pe raza sectorului 4, cu privire la taxe și impozite, proiectul pilot vizează dezvoltarea cooperării dintre Metrorex și autoritățile publice locale”.

Ultimele Articole