spot_img
luni, iulie 4, 2022
spot_img

Iași: Ai temperatură, nu te urci în tramvai

Călătorii transportului public din Iași vor fi verificați la urcarea în mijloacele de transport dacă au temperatură, în caz afirmativ urmând să li se refuze accesul.

linie de tramvai din Iași transport public gratuit tramvaiele din Iași proiect de mobilitate urbană

Odată cu reluarea transportului public la capacitate normală, angajații CTP Iași, echipați cu vizieră, vestă reflectorizantă și ecuson, vor monitoriza temperatura călătorilor care urmează să se urce în mijloacele de transport, potrivit bzi.ro.

Pentru a evita aglomerația și expunerea la riscul de infectare, pensionarii sunt sfătuiți să utilizeze transportul public după ora 8:30. În perioada stării de alertă se vor face în mod obligatoriu curățenia și dezinfecția vehiculelelor înainte de intrarea în traseu, precum și ulterior, pe tot parcursul zilei

Începând de luni, 18 mai 2020, activitatea de transport public din Iași se va relua la întreaga capacitate pentru reînceperea treptată a activităților socio-economice odată cu începerea stării de alertă. Compania de Transport Public Iași va lua însă o serie de măsuri de siguranță pentru prevenirea răspândirii pandemiei COVID-19 în Municipiul Iași.

Una dintre principalele măsuri stă în faptul că angajații CTP Iași, echipați cu vizieră, mască, mănuși, vestă reflectorizantă și ecuson, vor monitoriza în 45 de stații temperatura călătorilor care urmează să se urce în mijloacele de transport. Accesul călătorilor a căror temperatură depășește 37,3 grade Celsius este interzis.
În continuare, accesul în mijloacele de transport este condiționat de purtarea unei măști medicale sau non-medicale, care să acopere gura și nasul. (D.C.)

Ultimele Articole