spot_img
vineri, ianuarie 27, 2023
spot_img

Hyundai Rotem ar putea castiga contractul pentru licitatia Kabataș-Mecidiyekoy-Mahmutbey

Kabatas-metro_kabatasmecidiyekoymahmutbeymetrosu1-e14547636456111Hyundai Rotem a ramas singura companie in cursa pentru livrarea trenurilor de metrou care vor circula pe linia Kabataș – Mecidiyekoy – Mahmutbey, linia 7 din Istanbul, acesta fiind in prezent in constructie. Biroul pentru Licitatii Publice a analizat licitatia deschisa in 2015 de catre Municipalitatea din Istanbul, pentru achizitionarea a 75 de trenuri de metrou (fiecare a cate 4 vagoane).
În conformitate cu termenii licitației, primele 36 de trenuri trebuie să fie livrate între 22 – 38 de luni de la semnarea contractului, iar restul de 39 de trenuri trebuie să fie livrate in termen de 39 – 58 luni.
Linia Mecidiyekoy – Mahmutbey, in lungime 18 km, va fi finalizata in 2017 iar linia Kabataș – Mecidiyekoy, 7 km lungime, va fi finalizata în 2018.
Costurile pentru intregul tronson Mahmutbey – Mecidiyekoy – Kabataș sunt estimate in jurul valorii de 3,5 miliarde lire turcesti (1,2 miliarde de euro).
Hyundai Eurotem este un joint-venture format de Hyundai Rotem și Căile Ferate din Turcia (TCDD) si detine o fabrica de productie in Adapazarı, in apropiere de Tüvasaș, producatorul de material rulant pentru pasageri. Garniturile de metrou pentru Marmaray si Izban au fost asamblate acolo.
In 2015, companiei Hyundai Rotem i-au fost atribuite trei contracte pentru transport public, inIstanbul, Izmir si Antalya.

Ultimele Articole