spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

Hupac comanda 8 locomotive Vectron

Hupac, compania elvetiana de transport intermodal, a comandat 8 locomotive Vectron MS de la Siemens care vor deservi Coridorul Rin-Alpin (DACHINL). Livrarile vor fi lansate la inceputul verii lui 2018.
Locomotivele au o capacitate maxima de 6,4 MW si o viteza maxima de 160km/h. Pe langa sistemele nationale de control al trenurilor, locomotivele vor fi echipate cu ETCS. Acestea vor fi construite la fabrica Siemens din Munchen-Allach, Germania.
Cu aceste locomotive noi, Hupac si partenerii sai isi vor extinde oferta pentru servicii de transport feroviar din principalele noduri de transport europene, precum centrul logistic din Rotterdam, strabatand principalele coridoare feroviare intre Olanda, Germania, Austria si Elvetia pana in regiunea meditaraneana. Noile locomotive Vectron vor permite operatorilor de transport care incheie parteneriate cu Hupac sa conecteze regiunile economice europene din nordul si sudul Alpilor folosind noul tunel Gothard Base.
„Prin aceasta investitie in locomotivele Vectron, putem deservi mai eficient Coridorul Rin-Alpin cu tractiune integrata internationala”, a declarat Bernard Kunz, Director Executiv Hupac.

Ultimele Articole