Huawei prezinta solutiile Digital Urban Rail 2.0

27 septembrie 2016

10-huaweiHuawei a prezentat doua solutii Digital Urban Rail 2.0 pentru industria feroviara in cadrul InnoTrans. Acestea sunt solutia Traffic Control Integrated Automation Systems (TIAS) si solutia de ultima generatie Urban Rail Data Communication System (DCS). Dezvoltate de Huawei in colaborare cu partenerii sai,  cele doua solutii sunt proiectate sa construiasca o retea feroviara mai inteligenta, mai sigura si mai eficienta pentru clientii sai internationali prin tehnologii inovatoare precum cloud computing, big data si Long Term Evolution (LTE).
Solutia TIAS este dezvoltata de catre Huawei si HollySys, care introduce un design inovator integrand tehnologia cloud a Huawei in cea TIAS furnizata de HollySys. Avand la baza cerintele unice ale sistemului de mesaje feroviare, Huawei implementeaza o platforma cloud in Centrul de Control si Operatiuni (OCC). Aceasta arhitectura ofera functii precum data computing si depozitare date, precum si multe alte servicii si sisteme necesare de-a lungul liniilor feroviare si centrelor de operatiuni.
Solutia DCS de ultima generatie este o solutie de semnalizare feroviara urbana dezvoltata in comun de Huawei si Thales; Siemens, Alstom si Bombardier au testat si ele solutia de control al trenului CBTC comparativ cu LTE impreuna cu Huawei. Solutia sporeste fiabilitatea retelei wireless si permite un sistem de semnalizare a traficului mai sigur, ca masura de abordare a problemei existente cu privire la interfata WI-FI.