spot_img
luni, ianuarie 24, 2022
spot_img

Horia Brenciu a mers cu metroul la parada militară de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf

Cântărețul și prezentatorul TV Horia Brenciu a mers cu metroul la parada militară de 1 Decembrie organizată la Arcul de Triumf din Capitală.

„Mulțumim HORIA BRENCIU și tuturor călătorilor care de Ziua Națională a României au ales metroul pentru a ajunge la parada militară organizată în Piața Arcul de Triumf din București.  Metrorex a introdus cu această ocazie trenuri suplimentare, pentru un plus de rapiditate, confort și siguranță”, se arată într-o postare de joi de pe pagina de Facebook a Metrorex.Horia Brenciu a mers cu metroul și a postat pe Facebook

Postarea distribuie o postare a lui Horia Brenciu de ieri de la prânz, cu textul ”1 decembrie, o zi cu lume, metrou, tancuri și soare”, însoțită de o fotografie cu el într-un tren de metrou de pe Magistrala 2, dar și de o filmare de la parada de 1 Decembrie.

Se pare că Horia Brenciu a fost convins să meargă cu metroul la festivitățile prilejuite de Ziua Națională a României de o altă postare a Metrorex, din dimineața zilei de miercuri, 1 Decembrie: „Anul acesta de 1 Decembrie uită de mașină și ia metroul pentru a ajunge la parada militară organizată de Ziua Națională, în Piața Arcul de Triumf din București. Suplimentar, am introdus trenuri în circulație în intervalul 09:00 – 16:00 pentru a ne asigura că ajungi rapid la destinație. Echipa Metrorex urează #Lamulțiani #românilordepretutindeni!”.

Ultimele Articole