miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

Hitachi Rail a finalizat instalarea noului sistem de semnalizare ETCS în Finlanda

Hitachi Rail a finalizat instalarea noului sistem de semnalizare ETCS L2 pe linia Kouvola – Kotka/Hamina din Finlanda. Această linie va servi drept linie de test pentru lansarea națională a sistemului ETCS de nivel 2.

În 2021, Hitachi Rail (la aceea vreme Thales Ground Transportation Systems) a primit un contract de la Agenția finlandeză pentru infrastructură de transport (FTIA) pentru a furniza un nou sistem de semnalizare a liniei de tren Kouvola-Kotka/Hamina din Finlanda cu scop de testare.ETCS în Finlanda

Misiunea Hitachi Rail în cadrul proiectului a fost de a implementa prima linie de probă ETCS L2 din Finlanda, utilizând tehnologie de ultimă oră pentru a spori siguranța și eficiența feroviară.

Soluția tehnică a implicat desfășurarea echipamentelor de bord și adiacente liniei, inclusiv comunicații radio, conform specificațiilor Sistemului de comunicații mobile pentru viitorul feroviar (FRMCS).

Pe parcursul proiectului, Hitachi Rail a inițiat faza de proiectare prin convocarea unor grupuri de lucru tehnice de ambele părți pentru a delimita cerințele și specificațiile pentru implementarea ETCS L2.

În plus, Hitachi Rail a oferit sprijin FTIA în stabilirea de programe de formare personalizate.

Acest proiect servește drept etalon în semnalizarea feroviară în Finlanda, punând o bază solidă pentru implementarea viitoare a tehnologiei ETCS de nivel 2 în țară, sporind în același timp semnificativ expertiza locală în tehnologia ETCS.

„Pentru a livra astfel de proiecte complexe necesită o echipă complet dedicată și o colaborare puternică cu clientul și cu toate părțile interesate. Aplicarea abilităților și cunoștințelor la momentul potrivit a asigurat atingerea acestei performanțe excepționale. Mulțumiri întregii echipe”, a declarat Niko Hoffmann, General Program Manager, Hitachi Rail Finland.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole