spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Hitachi Metals îşi va consolida activitatea din Europa din domeniul cablurilor pentru material rulant

04-hitachiHitachi Metals, Ltd. va introduce linii de asamblare a cablajelor pentru firele şi cablurile pentru material rulant la baza sa de activitate din Republica Cehă în vederea consolidării sistemului său de soluţii în domeniul cablurilor pentru material rulant din Europa. Producţia de masă este planificată să înceapă în luna octombrie a anului 2016.
Compania Hitachi Metals a făcut eforturi în sensul creşterii profitabilităţii activităţii sale din sectorul cablurilor pe baza celor trei factori ai săi generatori de creştere economică, şi anume materialul rulant, produsele medicale şi componentele electrice auto. În iunie 2016, la o bază din China au fost puse în funcţiune linii de producţie de fabricare a cablurilor pentru material rulant şi aplicaţii industriale care folosesc tehnologiile brevetate ale Hitachi Metals, pentru a creşte competitivitatea activităţii sale din segmentul cablurilor pentru material rulant.
În acest context, Hitachi Metals va da în exploatare linii de asamblare a cablajelor pentru firele şi cablurile pentru material rulant în cadrul Hitachi Cable Europe din Republica Cehă, poziţie care asigură accesul uşor la alte ţări europene. Prin urmare, sistemul de oferire a soluţiilor va fi consolidat pe piaţa europeană (inclusiv Regatul Unit, Germania şi Franţa), unde s-a investit puternic în vederea îmbunătăţirii reţelelor feroviare.

Ultimele Articole