marți, octombrie 3, 2023
spot_imgspot_img

Helsinki incepe in ianuarie testele de operare pentru proiectul West Metro

helsinki metroHelsinki a revizuit programul proiectului West Metro. Lucrarile de constructie si testele specifice din statii vor fi finalizate in octombrie. Acestea sunt urmate de faza finala in care sistemele vor fi testate impreuna pentru a asigura compatibilitatea si siguranta diferitelor sisteme. Conform estimarilor, testele realizate cu pasageri pot incepe in ianuarie 2017 cel mai tarziu.
„Proiectul West Metro este un proiect important. Fiecare sistem trebuie sa fie operational pentru a permite un serviciu sigur si complet functional al Metroului. Vrem sa ne asiguram ca avem timp suficient pentru realizarea testelor”, a declarat Matti Kokkinen, CEO Länsimetro Oy.
Helsinki Region Transport HSL va incepe separat testele cu pasageri. Dupa realizarea testelor, HSL va decide cand vor fi lansate serviciile de transport cu metroul si transportul auxiliar cu autobuzele. Presedintele consiliului de administratie al Länsimetro Oy, Olli Isotalo, a declarat ca proiectul si testele avanseaza in ritmul potrivit. West Metro este cel mai mare proiect de infrastructura din Finlanda. Acesta include peste 270 de contracte individuale.

Ultimele Articole