Hanovra dezvolta un nou serviciu IT pentru pasageri

Üstra, operatorul de transport urban din Hanovra a semnat cu IVU Traffic Technologies un contract de colaborare in vederea dezvoltarii si testarii unui nou software pentru  utilizatorii serviciilor de transport public. In acest sens, proiectantii IVU vor colabora cu departamentul IT al operatorului Üstra, chiar in orasul Hanovra, pentru a identifica din timp anumite probleme ce se pot ivi dar si pentru a dezvolta solutiile necesare de rezolvare a acestora.

IVU este de parere ca aceasta colaborare stransa cu operatorul duce la testarea mai rapida a produselor. Pe viitor, rezultatele  pozitive ar putea fi derulate si pentru alti clienti IVU.

Üstra si IVU nu se afla acum la prima colaborare. O serie de sisteme IVU sunt deja aplicate de catre compania de transport din Hanovra, unul dintre promotorii ingineriei transporturilor. Pana in prezent, Üstra a inclus numeroase dezvoltari personalizate a caror mentenanta este dificila. Aceste solutii brevetate vor fi transferate in produsele standard ale IVU. In plus, Üstra va beneficia de actualizari de sistem in cateva saptamani de la finalizarea proiectului, iar prin aceasta masura vor fi disponibile mai rapid solutii imbunatatite pentru operatorulÜstra si clientii sai.