spot_img
miercuri, ianuarie 19, 2022
spot_img

BREAKING Guvernul a fost demis. Florin Cîțu, atac dur la adresa lui Cătălin Drulă

Guvernul a fost demis marți în urma moțiunii de cenzură inițiate de PSD, care a fost votată de 281 de parlamentari, inclusiv de la USR PLUS și AUR. La dezbaterea textului moțiunii, premierul Florin Cîțu a lansat un atac dur la adresa fostului ministru al Transporturilor Cătălin Drulă.

Votul a fost secret, cu bile. Parlamentarii PNL, UDMR şi ai minorităţilor naţionale nu şi-au exprimat votul: fie au fost prezenţi şi au anunţat că nu votează, fie au fost absenţi. Membrii Birourilor permanente urmează să se întrunească pentru verificarea şi numărarea voturilor exprimate. Pentru a trece moţiunea era nevoie de 234 de voturi.

Guvernul a fost demis. Mesajul USR PLUS

”Florin Cîțu a fost demis. Toți parlamentarii USR PLUS au votat pentru plecarea prim-ministrului care a aruncat România în haos. USR PLUS cere responsabilitate din partea PNL și a președintelui Klaus Iohannis. Prea multe luni, România a fost prizoniera congresului PNL. De astăzi, alegerea e simplă: un guvern cu USR PLUS sau cu PSD”, au scris reprezentanții formațiunii pe Facebook.

Aceștia susțin că Florin Cîțu a fost demis pentru toate reformele blocate în ultimele luni, pentru eșecul campaniei de vaccinare, pentru folosirea banilor și a funcțiilor publice pentru cumpărarea voturilor la congresul PNL. ”România poate merge mai departe doar cu premier care să nu blocheze reformele așteptate de 30 ani și cerute de milioanele de români care în urma cu doar un an votau USR PLUS și PNL. Premierul acesta nu e Florin Cîțu”, a mai transmis USR PLUS.

Cîțu către Drulă: ”Cum era aia cu zombie politic?”

Premierul Florin Cîțu a lansat un atac dur la adresa foștilor miniștri USR și, în special, la adresa lui Cătălin Drulă.

CITEȘTE și Cum e făcut cu ou și cu oțet Cătălin Drulă în moțiunea de cenzură a PSD, pe care o va vota

”USR votează o moţiune de cenzură care spune despre miniştrii săi că sunt incompetenţi. PSD arată în moţiune că domeniile Transporturi, Fonduri Europene, Sănătate şi Economie au fost un dezastru. Incompetenţă la Transporturi. PSD zice da. Văd că Drulă zice tot da. Cum era aia cu zombie politic? Astăzi votezi cot la cot cu PSD pentru un text care spune că eşti incompetent şi mai vrei să faci parte din următorul guvern? După ce ai recunoscut singur că nu te-ai descurcat şi ai fost incompetent? Not going to happen ( nu se va întâmpla – n.red.)”, a spus premierul.

Ultimele Articole