spot_img
luni, decembrie 6, 2021
spot_img

Românii furnizează servicii GSM-R în Olanda pentru omoloaga CFR SA din această țară

O echipă din care fac parte și mai mulți români va furniza servicii GSM-R în Olanda, pentru rețeaua de voice și comunicații de date a Pro Rail, omoloaga CFR SA.

GSM-R în Olanda
FOTO cu rol pur ilustrativ

Astfel, Nokia a anunțat că va furniza pentru o perioadă de zece ani de zile un portofoliu extins de servicii care include guvernanță operațională, operațiuni de rețea, precum și servicii de asistență în planificarea capacității, managementul schimbărilor, optimizare și alte servicii feroviare.

Nokia va opera și întreține rețeaua GSM-R, inclusiv planificarea radio, gestionarea capacității, gestionarea contractelor de întreținere terță parte, precum și proiecte de extensii, actualizări și actualizări ale rețelei.

”Acest acord reprezintă un pas major în relația noastră de lungă durată cu Nokia în domeniul GSM-R. Acesta creează platforma pentru performanța sistemului pe termen lung și eficiența operațională și deschide calea pentru migrarea către viitorul sistem feroviar de comunicații mobile (FRMCS)”, a declarat Arjen Boersma, purtătorul de cuvânt al ProRail.

”Suntem încântați să colaborăm cu ProRail în acest contract, deoarece planifică viitorul feroviar în Olanda. Creșterea traficului de pasageri și de mărfuri va necesita soluții inteligente și durabile și suntem dornici să ne aducem aportul pentru a ajuta ProRail să își atingă obiectivele”, a spus, la rândul ei, Emmanuelle Pierrard, coordonatoarea Nokia Enterprise Benelux.

Echipa din România, implicată în furnizarea de servicii GSM-R în Olanda

Echipa specialiștilor în planificare și monitorizare a rețelei de comunicații feroviare va avea sediul la Nokia Hoofddorp din Olanda, precum și la Centrul de operațiuni de rețea Nokia din România. Această abordare combinată de livrare oferă ProRail acces la extinsul grup de experiență și cunoștințe din domeniul Nokia.

”Capacitățile noastre de servicii gestionate combină înțelegerea profundă a clienților, concentrarea puternică pe crearea de valoare și capacitatea de livrare de nivel mondial. Pe tot parcursul acestui contract, Nokia își va aplica cunoștințele profunde și înțelegerea atât a sistemelor GSM-R, cât și a FRMCS”, a spus Friedrich Trawoeger, vicepreședinte al Nokia Cloud and Cognitive Services. (A.B.)

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole