spot_img
sâmbătă, februarie 4, 2023
spot_img

Grupul Rail Cargo achizitioneaza Private Car Train

01-rail cargo groupGrupul Rail Cargo a semnat contractul pentru preluarea companiei germane de transport feroviare PCT Private Car Train GmbH, care in prezent este parte a grupului ARS Altmann. Aceasta preluarea va asigura nu numai o ruta feroviara continua din Germania pana in Ungaria, dar si un nivel constant de servicii de inalta calitate. Odata cu achizitia, Grupul Rail Cargo face un nou pas important catre extinderea activitatilor sale de transport de marfa intre Marea Nordului, Marea Mediterana si Marea Neagra.
PCT Private Car Train GmbH, cu sediul in Wolnzach, Bavaria, Germania, a fost fondata in 2002 si are o cifra de afaceri anuala de aproximativ 60 de milioane de euro. Compania are in jur de 30 de angajati. Serviciile oferite variaza de la servicii de manevra la operatiunii pe ultimul km, si chiar transport intern de lung parcurs.
Redenumirea ca Rail Cargo Carrier – PCT va avea loc in aprilie, alaturi de o noua aparitie pe piata a furnizorului de servicii feroviare de logistica la nivel european, grupul Rail Cargo.

Ultimele Articole