spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

Grupul Eurotunnel devine Getlink

Grupul Eurotunnel a anuntat ca si-a schimbat denumirea in Getlink care „reflecta dinamismul conexiunii si schimbului si marcheaza intrarea grupului intr-o noua era a infrastructurii de transport”.
„Getlink reprezinta tot ce este Eurotunnel si mai mult de atat. Initial promoterul Canalului Manecii, el insusi un succes istoric al tehnologiei, in ultimii zece ani, Grupul s-a transformat si este acum in cea mai buna forma pentru a aborda provocarile noilor forme ale mobilitatii”, a declarat Jacques Gounon, Presedintele Grupului.
Eurotunnel, Europorte – operator feroviar de marfa privat din Franta, ElecLink – viitorul interconector electric dintre Marea Britanie si Franta si CIFFCO, centrul european privat de instruire feroviara, sunt cele patru subsidiare majore ale Getlink.
In fiecare an, Getlink transporta peste 20 de milioane de pasageri, 1,6 milioane de camioane, 2,6 milioane de masini si aproape 2 miliarde de tone-km de marfa.
„Cu venituri de peste un miliard de euro, o marja de operare de 50% si fluxuri de capital previzibile pana in 2086, Getlink si-a demonstrat eficienta si durabilitatea modelului sau economic. Avand la baza aceste concepte, vom continua sa oferim solutii de calitate clientilor nostri”, a explicat Jacques Gounon.

Ultimele Articole