spot_img
miercuri, mai 18, 2022
spot_img

GRUP FEROVIAR ROMAN va deschide în curând clasă de calificare în funcția de ȘEF MANEVRĂ

GRUP FEROVIAR ROMAN S.A va deschide clasă de calificare în funcția de ȘEF MANEVRĂ, în colaborare cu CENAFER, la finalul căruia toți cursanții vor fi angajați cu contract pe durata nedeterminată, în cadrul punctelor de lucru ale companiei – locuri disponibile 10.

Cursul are o durată de 6 luni, se desfășoară în format hibrid (online și prezență fizică în cel mai apropiat punct de lucru de domiciliul cursantului), iar GFR oferă o bursă de studii și decontarea transportului și a avizului medical si psihologic. Pentru mai multe detalii dați click aici.

Condiții înscriere:

  • studii: absolvent învățământ general obligatoriu/liceal, respectiv absolvent a minim 10 clase;
  • apt din punct de vedere medical și psihologic pentru funcția pentru care se organizează cursul de calificare

Pentru dosarul de înscriere sunt necesare următoarele documente:

  • cerere de înscriere (cu menționarea unui număr de telefon valabil) – vezi model aici;
  • copie act de identitate;
  • copie act studii + foaia matricolă a ultimei forme de învățământ absolvite;
  • copie certificat de naștere.

Durata cursurilor de calificare este de 6 luni, conform programei pentru care se organizează formarea profesională (instruire teoretică, practică și stagiu în producție), iar în această perioadă, prin semnarea contractului de acordare a bursei de studii, Grup Feroviar Român suportă toate cheltuielile legate de formarea profesională, cheltuieli întreținere, cazare, transport. După terminarea cursului de formare profesională (în funcție de opțiunea aleasă), cursanții vor fi angajați la GFR pe durata nedeterminată, în cadrul punctelor de lucru ale Grup Feroviar Român.

Prezentarea detaliată a modului de înscriere si de desfășurare a cursului, precum și a posibilităților de carieră pe care le veți avea după absolvirea cursului o puteți vedea dând click aici.  

Cei interesați pentru a-și face o Carieră Feroviară în România se pot înscrie dând click pe butonul „Aplică acum” din anunțul publicat pe platforma CFiR.ro sau transmițând un email la adresa de email gfr@cfir.ro și atașând documentele cerute.

Cei înscriși vor intra în sesiunea de interviuri de selecție organizate de comisia Grup Feroviar Român, doar cei selectați și care îndeplinesc criteriile de înscriere vor fi contactați pentru întocmirea dosarului final.

Puteți obține mai multe informații la numărul de telefon 0372 336 142 interior 1012 sau 1146.

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

Grup Feroviar Român (GFR) este cel mai mare operator privat feroviar din România, un partener de încredere în societatea civilă și, astfel, că parte integrantă a responsabilității sociale (CSR) oferă șansă persoanelor interesate de obținerea calificărilor în domeniul feroviar, de a-și crea o carieră în acest segment complex, dinamic al transportului pe calea ferată.

Grupul Feroviar Român (GFR), în colaborare cu C.E.N.A.F.E.R, acordă susținere financiară, din fonduri proprii, prin semnarea contractului de bursă, persoanelor aflate în perioade de reconversie profesională, înscrise în sistemul asigurărilor de șomaj, absolvenților de studii medii/școli profesionale, care își doresc o meserie în acest domeniu.

GRUP FEROVIAR ROMAN (GFR) este entitatea fanion a GRAMPET GROUP, cel mai mare holding feroviar privat din Uniunea Europeană.

GRAMPET GROUP este format din 18 companii grupate pe domenii de activitate astfel: operatori de transport feroviar de marfă, logistică, construcţie, reparaţii și mentenanţă material rulant și servicii IT.

GFR este o companie cu capital românesc 100% privat, care a devenit unul dintre principalii jucători de pe piaţa concurenţială de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere.

Vedeți aici toată oferta de locuri de muncă și de posibilități de calificare și de început de carieră, iar in filmul de mai jos puteți urmări prezentarea companiei Grup Feroviar Român realizată de către Amedeo Neculcea, Director General Adjunct.


Ca parte a procesului de recrutare, Grup Feroviar Roman colectează și prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date: https://gfr.ro/politica-de-confidentialitate/
Datele dumneavoastră vor fi păstrate pe perioada desfășurării procesului de recrutare. Dacă procesul de recrutare și selecție se finalizează cu încheierea contractului individual de muncă, datele cu caracter personal colectate în timpul procesului de recrutare vor fi transferate în dosarul dumneavoastră personal și păstrate conform cerințelor legislației în domeniu.
Dacă procesul de recrutare și selecție nu se finalizează cu încheierea contractului individual de muncă dar doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa ramana in baza noastra de date in vederea unor procese de recrutare ulterioara, datele cu caracter personal vor fi pastrate pe perioada procesului de recrutare, dar nu mai mult de un an, caz in care TREBUIE SA VA EXPRIMATI CONSIMTAMANTUL DAND REPLY la acest e-mail cu mentiunea „sunt de acord cu pastrarea si prelucrarea datelor mele cu caracter personal”.
In cazul in care nu doriti sa pastram datele dumneavoastra cu caracter personal in baza noastra de date in vederea unor procese de recrutare ulterioara, va rugam sa ne transmitei in scris dezacordul cu privire la aceasta dand reply la acest e-mail cu mentiunea „nu sunt de acord cu pastrarea si prelucrarea datelor mele cu caracter personal”.

Ultimele Articole