spot_img
miercuri, august 10, 2022
spot_img

GRUP FEROVIAR ROMÂN – Partener Platinum la ediția a IV-a a Târgului de Carieră Feroviară în România

GRUP FEROVIAR ROMÂN – Partener Platinum al Târgului de Carieră Feroviară în România – se află la cea de-a patra participare la acest eveniment, la ediția de primavară 2021 care va avea loc în perioada 20-21 aprilie, între orele 10 – 16, în mediul online.

GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR) este entitatea fanion a GRAMPET GROUP, cel mai mare holding feroviar privat din Uniunea Europeană.

GRAMPET GROUP este format din 18 companii grupate pe domenii de activitate astfel: operatori de transport feroviar de marfă, logistică, construcţie, reparaţii și mentenanţă material rulant și servicii IT.

GFR este o companie cu capital românesc 100% privat, care a devenit unul dintre principalii jucători de pe piaţa concurenţială de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere.

Cu o experienţă de peste 20 ani în domeniul transporturilor, GFR și-a început activitatea în anul 2001 ca operator de manevră, în 2002 a debutat ca furnizor de transport feroviar, în anul 2006 a efectuat primul transport internaţional și începand din 2010 opererează prin toate frontierele de stat ale României.

GFR este membră a tuturor organizaţiilor internaţionale reprezentative și are acorduri de colaborare atât cu operatorii feroviari de stat (BDZ Cargo, UZ, CFM, PKP Cargo, ZK, RCH, HZ Cargo, ZBIH), cât și cu operatorii feroviari privaţi din Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Cehia, Polonia, Austria și Germania.

În prezent, peste 20% din trafic este internaţional, GFR oferind clienţilor săi, în domeniul feroviar, soluții logistice complexe.

GRUP FEROVIAR ROMÂN – Partener Platinum al Târgului de Carieră Feroviară în România
„Ești în căutarea unei companii pentru o carieră de viitor la nivel național și internațional?”

Îți prezentăm zece motive pentru care ți-ai dori să devii partenerul nostru, pentru o carieră de succes în domeniul siguranței feroviare:

  1. MEDIU DE LUCRU MODERN – posibilitatea de a lucra într-un mediu dinamic de lucru, modern și dotat cu cele mai bune echipamente, utilaje, sisteme informatice din domeniul feroviar.
  2. SPECIALIZARE  ȘI INSTRUIRE – cursurile și practica se desfășoară în punctele noastre de lucru,alături de cei mai buni și dedicați profesioniști din domeniul feroviar.
  3. LUCRU ÎN ECHIPĂ – vei lucra într-un climat plăcut și sigur, plin de energie, pasiune și respect, în care domină spiritul de echipă, fiind susținut pe tot parcursul profesional.
  4. ÎNVĂȚARE EXTINSĂ – toate perioadele de asimilare ale cunoștințelor din domeniul feroviar vor fi completate cu sesiuni de formare, în centrele noastre de training, unde vei învăța să aplici informațiile necesare practicării funcției în condiții de siguranță, conform instrucțiunilor de lucru din domeniul feroviar.
  5. CONSILIERE PROFESIONALĂ ȘI DE CARIERĂ – vom colabora permanent cu tine pentru a beneficia, în orice etapă a pregătirii profesionale, de cea mai potrivită opțiune și consiliere pentru o carieră în care să-ți dezvolți abilitățile și cunoștințele.
  6. CEL MAI DE ÎNCREDERE ANGAJATOR DIN INDUSTRIE – te vei alătura unei companii care aspiră la a deveni cel mai bun și de încredere angajator din industria feroviară.
  7. DIVERSITATE – promovăm diversitatea, transformând toate diferențele în avantaje – GFR rămâne ‘’pionier’’ în promovarea și deschiderea primei școli de mecanici locomotivă adresată femeilor, într-o industrie prepoderent masculină.
  8. OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ – vei putea explora oportunități de carieră și aplica pentru o poziție potrivită ție în rețeaua de firme ale Grupului GRAMPET.
  9. INSTRUIRE LA STANDARDE INTERNAȚIONALE – accesul la programe și sisteme informatice create special pentru a facilita procesul de acumulare al cunoștințelor din domeniul dinamic al transportului feroviar.
  10. COMUNICARE – vom promova întotdeauna o comunicare permanentă între tine și șefii ierahici, pentru a se asigura un traseu profesional, ce va aduce un plus de valoare companiei pe termen lung.

Urmăriți-ne pe site,  newsletterul săptămânal și/sau social media: linkedintwitter și facebook pentru a afla noutăți despre Târgul de Carieră Feroviară în România: când încep înscrierile pentru interviuri și ce alți angajatori vor mai fi prezenți la târg.

Pentru mai multe informații despre târg ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau prin chat-ul de pe site www.cfir.ro. Vom răspunde în intervarul orar 09-17, de luni până vineri.

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină, organizează ediţia a IV-a a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Interacţionează LIVE cu cei mai activi şi importanţi angajatori de pe piaţă.
Programează
te la interviurile online şi fă următorul pas in cariera ta feroviară.
​​​

Angajatori
Colaboratori Parteneri Media
facultatea de transporturi UPB logo CFDP

MAI MULTE DETALII

Ultimele Articole