spot_img
sâmbătă, decembrie 4, 2021
spot_img

Grup Feroviar Român: Oportunități de început de carieră și locuri de muncă la Târgul de Carieră Feroviară în România

Grup Feroviar Român și-a anunțat prezența, cu o ofertă compusă din oportunități de început de carieră și locuri de muncă, la ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România organizată de către CFiR în perioada 23-25 noiembrie 2021, între orele 09-16, în mediul online prin platforma Zoom.

GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR) este entitatea fanion a GRAMPET GROUP, cel mai mare holding feroviar privat din Uniunea Europeană.

GRAMPET GROUP este format din 18 companii grupate pe domenii de activitate astfel: operatori de transport feroviar de marfă, logistică, construcţie, reparaţii și mentenanţă material rulant și servicii IT.

GFR este o companie cu capital românesc 100% privat, care a devenit unul dintre principalii jucători de pe piaţa concurenţială de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere.

La această ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România compania a anunțat ca va participa cu oferte de început de carieră – cursuri de calificare și oportunități pentru tinerii absolvenți de facultate și masteranzi, dar și cu o ofertă variată de locuri de muncă.

 

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA GRUP FEROVIAR ROMÂN

Îți prezentăm zece motive pentru care ți-ai dori să devii partenerul nostru, pentru o carieră de succes în domeniul siguranței feroviare:

  1. MEDIU DE LUCRU MODERN – posibilitatea de a lucra într-un mediu dinamic de lucru, modern și dotat cu cele mai bune echipamente, utilaje, sisteme informatice din domeniul feroviar.
  2. SPECIALIZARE  ȘI INSTRUIRE – cursurile și practica se desfășoară în punctele noastre de lucru,alături de cei mai buni și dedicați profesioniști din domeniul feroviar.
  3. LUCRU ÎN ECHIPĂ – vei lucra într-un climat plăcut și sigur, plin de energie, pasiune și respect, în care domină spiritul de echipă, fiind susținut pe tot parcursul profesional
  4. INVĂȚARE EXTINSĂ – toate perioadele de asimilare ale cunoștințelor din domeniul feroviar vor fi completate cu sesiuni de formare, în centrele noastre de training, unde vei învăța să aplici informațiile necesare practicării funcției în condiții de siguranță, conform instrucțiunilor de lucru din domeniul feroviar.
  5. CONSILIERE PROFESIONALĂ ȘI DE CARIERĂ – vom colabora permanent cu tine pentru a beneficia, în orice etapă a pregătirii profesionale, de cea mai potrivită opțiune și consiliere pentru o carieră în care să-ți dezvolți abilitățile și cunoștințele.
  6. CEL MAI DE ÎNCREDERE ANGAJATOR DIN INDUSTRIE – te vei alătura unei companii care aspiră la a deveni cel mai bun și de încredere angajator din industria feroviară.
  7. DIVERSITATE – promovăm diversitatea, transformând toate diferențele în avantaje – GFR rămâne ‘’pionier’’ în promovarea și deschiderea primei școli de mecanici locomotivă adresată femeilor, într-o industrie prepoderent masculină.
  8. OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ – vei putea explora oportunități de carieră și aplica pentru o poziție potrivită ție în rețeaua de firme ale Grupului GRAMPET.
  9. INSTRUIRE LA STANDARDE INTERNAȚIONALE – accesul la programe și sisteme informatice create special pentru a facilita procesul de acumulare al cunoștințelor din domeniul dinamic al transportului feroviar.
  10. COMUNICARE – vom promova întotdeauna o comunicare permanentă între tine și șefii ierahici, pentru a se asigura un traseu profesional, ce va aduce un plus de valoare companiei pe termen lung.

Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

Prima zi a evenimentului, 23 noiembrie, este rezervată prezentărilor de companii și a ofertelor cu care acestea se vor prezenta la târg, iar în următoarele două zile, 24-25 noiembrie, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online.

Candidații vor avea astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla, din România sau chiar și străinătate, și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, care este compatibil cu aplicația Zoom și care este dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

COMPANII PARTICIPANTE
Cargo Trans Vagon

 

PARTENERI MEDIA

 

PARTENERI

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole