spot_img
joi, octombrie 6, 2022
spot_img

Câți bani a dat patronul GFR, Gruia Stoica la Dinamo, pentru primele jucătorilor

Omul de afaceri Gruia Stoica, patronul Grup Feroviar Român, a dat bani la Dinamo pentru primele jucătorilor, în cazul în care echipa din Ștefan cel Mare trece de barajul cu Universitatea Cluj.

Gruia Stoica, cel care a contribuit cu bani și la Rapid în trecut, i-a ajutat pe suporterii echipei Dinamo să ajungă la pragul de 100.000 de euro pentru primele jucătorilor. Iniţial, se strânseseră 75.000, iar el a completat cu 25.000 de euro, informează Gazeta Sporturilor.

„Suntem aici și vom mai fi. DDB (Doar Dinamo București, asociația suporterilor – n.red.) vine acum cu genul de știre pe care o așteptam de ani buni! Dinamo a rămas în viață datorită suporterilor, iar eforturile lor nu au rămas fără ecou, atrăgând atenția și admirația multora. În urmă cu o săptămână v-am vorbit despre un grup de oameni de afaceri care au pus câte o sumă, pentru a le oferi jucătorilor o primă pentru rămânerea în Liga 1. Ne-am alăturat și noi, suporterii, acestui demers. Dar nu despre noi am vrea să vorbim acum, ci despre cel care a avut această inițiativă, oferind primii 25.000 €, fiind urmat de ceilalți oameni de afaceri. Nu v-am spus până acum despre cine este vorba dintr-un singur motiv, care ține de modestia celui în cauză. Omul nu a dorit să iasă în evidență, mai ales că, în domeniul afacerilor, a ajuns la un nivel la care nu are nevoie de publicitate. Pentru că mulți dintre noi au insistat să știe cine este suporterul care a dat tonul oferirii primelor pentru echipă, acesta a acceptat ca numele său să devină public. Gruia Stoica este unul dintre cei mai importanți industriași din România, cu afaceri legate de calea ferată, care se întind dincolo de granițele țării. Genul de om căruia îi place să pună lucrurile pe roate. Ni s-a alăturat acum pentru că dorește să susțină sportul românesc și pentru că speră în renașterea unui brand uriaș al țării, care se numește Dinamo”, au transmis suporterii din Peluza Cătălin Hîldan.De ce a donat bani Gruia Stoica la Dinamo. Mesajul omului de afaceri

Omul de afaceri a avut și un mesaj, prin care îi laudă pe suporterii lui Dinamo pentru că au ținut echipa în viață.

„Sunt impresionat de ceea ați reușit voi, suporterii, de felul magnific în care v-ați bătut, pentru ca acest Bun Național să continue să existe. Oamenii de afaceri care au realizat ceva în țara asta trebuie să se implice și în susținerea sportului românesc. Este lăudabil gestul celor care au făcut-o deja. Am venit alături acum, în lupta pentru salvarea brandului național Dinamo și sunt hotărât să rămân și după câștigarea barajului, pentru readucerea clubului la marea performanță, acolo unde îi este locul”, a declarat Gruia Stoica.

Ultimele Articole