joi, iunie 1, 2023
spot_img

Grindeanu are amintiri din viitor. Spunea ieri că Preoteasa a fost la înmormântarea Ginei Basoc care este însă azi

Vrând să asigure jurnaliștii de considerația acordată de conducerea CFR Călători victimelor accidentului de la Galați, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a intrat pe panta minciunilor. Grindeanu are amintiri din viitor, însă nu se știe dacă la rândul lui a fost indus în eroare de către Traian Preoteasa.

Întrebat de un jurnalist dacă familiile angajaților CFR Călători implicați în accidente feroviare beneficiază de atenție din partea conducerii companiei, ministrul Sorin Grindeanu a intrat pe panta minciunilor, fără a se ști dacă intenționat sau dacă, la rândul lui, a fost dezinformat de către șeful CFR Călători.

Grindeanu are amintiri din viitor

„Domnul Preoteasa m-a asigurat și v-am spus că inclusiv în discuția pe care am avut-o azi (luni – n.red) când l-am rugat să vină la o întâlnire cu mine a spus că nu poate decât spre seară, aflându-se iarăși la Galați, mergând la înmormântare și m-a asigurat că va exista acest sprijin către familie”, a spus Grindeanu.

Înmormântarea este însă mâine, 28 martie ora 12.30, după cum au postat pe un site al ceferiștilor apropiați ai conductorului de tren decedat. În cadrul aceleiași conferințe, dar mai devreme, ministrul a ținut să precizeze că și la acel moment (ora 16.00, luni) Traian Preoteasa se afla la Galați.

Nu este clară cauza erorii, fiind vorba fie de o dezinformare a ministrului de către șeful CFR Călători, fie de o minciună a primului pentru a convinge jurnaliștii de atenția și compasiunea conducerii CFR Călători față de familia Basoc.

Citește și Acuzele unui director feroviar. Nicio măsură luată după accidente similare cu cel de la Galați

Ultimele Articole