spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

Grecia stabileste termene noi in procesul de privatizare al Trainose si Rosco

greciaLa 21 martie, Fondul de Dezvoltare al Activelor Statului din Grecia (HRADF) a anuntat ca a decis sa modifice programul licitatiilor internationale privind vanzarea a 100% din actiunile Trainose si Rosco.
In cazul Trainose, noul termen pentru depunerea ofertei initiale este 15 aprilie, iar oferta finala trebuie depusa in intervalul 26 aprilie – 31 mai.
Pentru Rosco, noul termen pentru depunerea ofertelor finale este 28 martie – 31 mai.
HRADF a primit cereri din partea a trei investitori interesati de Trainose si a extins termenul pentru depunerea cererilor de exprimare a interesului care a fost stabilit pentru 21 martie 2016.
In ceea ce priveste procesul de licitatie pentru Rosco, Fondul a primit o cerere din partea unui investitor interesat pentru extinderea datei de depunere a ofertelor finale, care a fost stabilita pentru 28 martie pe motiv ca acordul dintre guvernul grec si institutiile ar trebui finalizat, iar parlamentul grec ar trebui sa aprobe doua proiecte de lege pentru reformarea sistemului de taxe, asigurari sociale si pensii care afecteaza ofertele financiare care vor fi inaintate.

Ultimele Articole