vineri, iulie 5, 2024
spot_img

Great Western Railway cumpara trenuri

UK-Great Western Railway_02-HST-LiveryGreat Western Railway a anuntat semnarea unui contract in valoare de mai multe milioane de lire cu Bombardier si compania de Leasing Porterbrook pentru 37 de trenuri cu 4 vagoane Clasa 387, alaturi de cele 8 trenuri deja comandate de GWR, care vor inlocui cea mai mare parte a flotei sale actuale de trenuri Turbo.
Trenurile vor fi puse in functiune in Londra si Thames Valley incepand cu septembrie, ca parte a angajamentului companiei de a creste capacitatea si viteza de transport si de a spori frecventa trenurilor.

Aceste trenuri pot fi livrate in formatiuni de 4, 8 si 12 vagoane, cele din urma punand la dispozitia calatorilor cu 97 de scaune mai mult decat cele mai lungi trenuri Turbo existente in prezent.

Primele trenuri apartinand clasei 387, sau GWR Electrostar, vor fi introduse pe linia Hayes & Harlington – London Paddington pe 5 septembrie si vor oferi calatorilor un numar suplimentar de 1,400 de scaune la orele de varf.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole