luni, aprilie 15, 2024
spot_img

GRAMPET se oferă să ilumineze podul Saligny

Conducerea companiei a propus să finanțeze un proiect de iluminat al podului Saligny însă se plânge că obține greu răspunsuri de la CFR. Ca urmare, a scris o scrisoare în acest sens ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă.
sursa foto Wikipedia
Responsabilii GRAMPET au postat joi pe pagina lor de socializare câteva detalii despre proiect, dar și câteva nemulțumiri pe care le au. Redăm rândurile oficialilor companiei:
„Având în vedere că Uniunea Europeană celebrează în 2021 „Anul Feroviar European”, Grupul GRAMPET își dorește să finanțeze un proiect de iluminat care să pună în valoare Podul Anghel Saligny, această capodoperă și emblemă de inginerie și infrastructură românească.
În acest sens, ne-am adresat companiei CFR SA pentru a obține un Acord de Principiu care să permită echipei noastre de arhitecți și proiectanți să propună câteva variante.


De mai bine de 6 luni nu reușim să avem o comunicare reală cu CFR SA, care să ajute acest proiect să avanseze până la stadiul în care să înțelegem dacă este sau nu fezabil. Chiar și cea mai simplă întrebare primește foarte greu răspuns din partea reprezentanților CFR SA.
Având convingerea că dumneavoastră înțelegeți valoarea unei astfel de inițiative, vă adresăm rugamintea de a ne susține în acest demers, în condițiile în care efortul logistic și financiar va fi acoperit integral de Grupul GRAMPET” arată scrisoarea semnată „echipa GRAMPET”. (D.C.)

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole