spot_img
marți, octombrie 4, 2022
spot_img

Grampet Group isi asuma plata contributiilor pentru angajatii sai. Salariile celor 7.100 de angajati nu vor scadea de la 1 ianuarie 2018

Grampet Group, cel mai mare holding feroviar privat din Romania, din componenta caruia face parte Grup Feroviar Roman (GFR), cea mai mare companie privata de transport feroviar de marfa, anunta ca isi asuma plata contributiilor pentru angajatii sai, astfel incat salariile celor 7.100 de angajati nu vor scadea de la 1 ianuarie 2018.

Grampet Group, cel mai mare holding feroviar din Romania si din Europa Centrala si de Sud-Est, o companie cu capital privat 100% romanesc, cu peste 7.000 de angajati in industria feroviara, anunta ca a luat decizia de a conserva veniturile nete ale angajatilor, mentinand de la 1 ianuarie 2018 acelasi nivel de salarizare pentru angajatii sai ca in prezent.

Grampet Group a luat aceasta decizie fiind constient de rolul sau economic si social, in calitate de cel mai mare holding feroviar privat romanesc, si intelegand responsabilitatea pe care o are fata de angajatii sai si familiile acestora. Grupul industrial intelege ca siguranta salariala este un factor de motivatie si performanta care trebuie avut in vedere in orice decizie importanta de afaceri.

Grampet Group a fost mereu un angajator stabil si un agent economic responsabil, in special in vremuri de dificultate economica, platind la bugetul consolidat de stat peste 300 de milioane de euro in taxe si impozite in ultimii zece ani.

„Este misiunea declarata a companiei noastre de a contribui la dezvoltarea economiei si societatii romanesti prin angajarea si motivarea personalului nostru pe baza unei viziuni manageriale si economice responsabile si implementata intr-o maniera profesionala intr-o industrie strategica pentru Romania, precum industria feroviara”, precizeaza Gruia Stoica, fondatorul Grampet Group.

Ultimele Articole