spot_img
duminică, ianuarie 29, 2023
spot_img

Go-Ahead comanda 45 de automotoare electrice Flirt3

stadlerStadler Pankow GmbH si Go-Ahead Verkehrsgesellschaft Deutschland GmbH au semnat un contract pentru livrarea a 45 de automotoare electrice pentru Reteaua 1 din Stuttgart, Lotul 2 (Rems–Fils) si Lotul 3 (Franken–Enz).
Comanda implica livrarea a 11 automotoare electrice FLIRT3 cu trei vagoane si a 15 automotoare electrice FLIRT3 cu cinci vagoane pentru Lotul 2 si a 9 automotoare cu patru vagoane si a 10 automotoare cu sase vagoane pentru Lotul 3.
In iunie 2019, flota de vehicule va opera pe 5 rute: Stuttgart–Aalen–Crailsheim, Stuttgart–Ulm, Stuttgart–Aalen, Stuttgart–NBS S-MA–Pforzheim–Karlsruhe, si Stuttgart–Heilbronn–Osterburken–Lauda–Würzburg. Odata cu finalizarea proiectului feroviar Stuttgart 21, vehiculele vor opri si in aceasta statie, ajutand astfel la conectarea rutelor si permitand calatorilor sa calatoreasca in zona fara sa mai schimbe trenurile.
Toate trenurile FLIRT3 care vor fi operate pe Reteaua Stuttgart 1 vor fi dotate conform STI SRT si categoriei B de protectie impotriva focului. In plus, vehiculele din Lotul 3 vor fi dotate cu un sistem de siguranta a trenului suplimentar (LZB), iar mai tarziu vor fi echipate pentru instalarea sistemului de siguranta a trenurilor ETCS Nivelul 2.
Vehiculele FLIRT cu 3 pana la 6 vagoane au o performanta ridicata si pot atinge o viteza maxima de 160 km/h.

Ultimele Articole