spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Gilles Peterhans, reprezentantul UIP, se alatura Forumului de Marfa si Logistica

GP_cut (2)Fondata in 1950, UIP, Uniunea Internationala a Detinatorilor de Vagoane, cu sediul in Bruxelles, este asociatia umbrela a asociatiilor nationale din 14 tari europene, reprezentand peste 250 de detinatori de vagoane cu aproximativ 180,000 de vagoane de marfa si realizand 50% din volumul de tone-km de marfa transportate pe calea ferata din Europa.

UIP reprezinta interesele membrilor sai la nivel international. Prin intermediul cercetarii, lobby-ului si cooperarii cu toti actionarii si toate organizatiile interesate in transportul feroviar de marfa, UIP doreste sa asigure pe termen lung viitorul transportului feroviar de marfa.

Domnul Gilles Peterhans a studiat finantele si economia la Universitatea din Gallen – Scoala de Management, Economie, Drept, Stiinte Sociale si Relatii Internationale (HSG) din Elvetia. Dupa absolvire in 2001, a ocupat mai multe functii de conducere in industria feroviara. Incepand cu ianuarie 2013, este Secretarul General al UIP, Uniunea Internationala a Detinatorilor de Vagoane.

Gilles Peterhans va lua cuvantul in timpul Forumului de Marfa si Logistica, in timpul celui de-al doilea panel, Digitalizarea – solutii pentru eficientizarea conectivitatii, incepand cu ora 12:00.

www.railwaypro.com/forum

Ultimele Articole