spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

Ce spune Gică Popescu despre linia ferată de Otopeni, după ce lucrările au fost oprite de instanță

”Nu mai sunt sigur de nimic”, a spus Gică Popescu despre linia ferată de Otopeni, după ce lucrările la acest proiect de importanță națională au fost oprite de Curtea de Apel București.

Gică Popescu despre linia ferată de Otopeni

„Dă-mi voie să nu comentez o victorie a instanței, dacă este o victorie a instanței. Habar nu am. Nu mai sunt sigur de nimic. Atâta timp cât este o decizie a instanței cum să mai pot fi sigur? O să dureze această chestiune, nu am de unde să știu”, a spus Gică Popescu, consilierul primului ministru pe problemele legate de organizarea lui Euro 2020 la București, într-o intervenție la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Gică Popescu despre linia ferată de Otopeni. Lucrări suspendate

Curtea de Apel București a decis vineri să suspende lucrările la calea ferată de Otopeni, după ce a admis cererea în acest sens înaintată de o persoană fizică și o firmă.

În decizia postată pe portalul instanțelor de judecată se arată că se suspendă și Hotărârea de Guvern privind exproprierile pentru cauză de utilitate publică, până la soluționarea cauzei pe fond.

Cererea de suspendare depusă de magnatul Ion Țiriac, cel mai fervent contestatar al proiectului, a fost însă respinsă de instanță. Decizia Curții de Apel București poate fi atacată cu recurs de către CFR SA în termen de cinci zile de la pronunțare.

Ultimele Articole