spot_img
marți, mai 17, 2022
spot_img

Gheorghe Catrinoiu a pierdut alegerile la Fetești. Rămâne șef la Electrificare CFR SA

Directorul general al Electrificare CFR SA, Gheorghe Catrinoiu a pierdut alegerile la Fetești, unde a candidat la postul de primar din partea PNL.

Gheorghe Catrinoiu a pierdut alegerile primar din Fetești

Noul primar al municipiului Fetești din județul Ialomița, important nod feroviar, este Laurenţiu Georgică Şonchereche (PSD), care a obținut 3.590 de voturi, reprezentând 37,83%, potrivit rezultatelor finale. Gheorghe Catrinoiu a primit 2.965 de voturi, adică 31,25%, și s-a clasat pe locul 2.  Şonchereche a fost până acum viceprimar.

Până duminică, primarul municipiului de pe malul Brațului Borcea a fost un ceferist, Sorin Gafițoi, din partea PSD. El nu a mai vrut însă să candideze din nou, pentru un al doilea mandat, deși i s-a propus acest lucrtu nu numai din partea PSD, ci și din a altor partide.

În urmă cu câteva zile, el a declarat pentru Club Feroviar că este scârbit de politica românească și că nu-i mai trebuie niciun fel de post în politică. ”Plec de la Primărie mândru, pe ușa din față. Am semnat proiecte în valoare de 14 milioane de euro, pe fonduri europene, care-și vor arăta efectele în perioada următoare. Săptămâna viitoare revin pe funcția de revizor general de Siguranța Circulației la Compania Națională de Căi Ferate CFR SA. Am avut postul suspendat în perioada cât am fost primar. Mă întorc la muncă”, a spus Sorin Gafițoi.

Gheorghe Catrinoiu a pierdut alegerile. El a mai fost primar la Fetești, timp de două mandate

Liberalul Gheorghe Catrinoiu a mai ocupat funcția de primar al municipiului Fetești timp de două mandate, în perioada 2008-2016.

După rezultatele alegerilor de duminică, Gheorghe Catrinoiu va rămâne în funcția de director general al Electrificare CFR SA, în care a fost numit la finele lunii februarie a acestui an.

CITEȘTE și Alegeri locale 2020 la Fetești, cu implicații feroviare. Cine pleacă și cine se întoarce în centralul CFR

Ultimele Articole