GFR anunță începerea înscrierilor pentru un nou curs de calificare – Șef Manevră

13 mai 2020

Scoala GFR - curs de calificare

GRUP FEROVIAR ROMÂN a anunțat, prin intermediul site-ului CFiR,  începerea înscrierilor pentru un nou curs de calificare – Șef Manevră. Pe lângă acesta, oferta GFR mai cuprinde alte trei anunțuri de cursuri de calificare și șase de angajare.

Curs de calificare – Șef Manevră

Durata cursurilor de calificare este de 5 luni (instruire teoretică, practică și stagiu în producție), iar în această perioada, prin semnarea contractului de acordare a bursei de studii, GFR suportă toate cheltuielile legate de formarea profesională, cheltuieli întreținere, cazare, transport. După terminarea cursului de formare profesională, cursanții vor fi angajați la GFR pe durată nedeterminată, posturile ocupate la finalul stagiului de formare/autorizare fiind de șef manevră în cadrul punctelor de lucru ale GFR – zona Constanța/Capu Midia și/sau zona Brazi/jud.Prahova.

Condiții de înscriere:

  • vârstă – maximum 40 ani;
  • absolvent învățământ general obligatoriu (conform Legii 56/2019);
  • apt din punct de vedere medical și psihologic.

Pentru dosarul de înscriere sunt necesare următoarele documente:

  • cerere de înscriere (cu menționarea unui număr de telefon valabil);
  • copie act de identitate;
  • copie act studii (învăţământ general obligatoriu);
  • copie certificat de naștere.

În urmă cu o săptamână GFR a publicat încă trei anunțuri de angajare pentru funcțiile de MECANIC LOCOMOTIVĂ, MANEVRANT VAGOANE și ȘEF DE TREN


Grup Feroviar Român (GFR) este cel mai mare operator privat feroviar din România, un partener de încredere în societatea civilă și, astfel, ca parte integrantă a responsabilității sociale (CSR) oferă șansă persoanelor interesate de obținerea calificărilor în domeniul feroviar, de a-și crea o carieră în acest segment complex și dinamic al transportului pe calea ferată.

Grupul Feroviar Român (GFR), în colaborare cu C.E.N.A.F.E.R, acordă susținere financiară, din fonduri proprii, prin semnarea contractului de bursă, persoanelor aflate în perioade de reconversie profesională, înscrise în sistemul asigurărilor de șomaj, absolvenților de studii medii/școli profesionale, care își doresc o meserie în acest domeniu.