vineri, iulie 12, 2024
spot_img

Getzner Werkstoffe primeste noul contract pentru trenurile Hitachi

03-GetznerProducatorul de vehicule feroviare Hitachi a extins contractul de furnizare cu Getzner Werkstoffe ca parte a Departamentului Britanic pentru Programul de Transport InterCity Express (IEP). Pana in 2018, Getzner va echipa toate trenurile produse pentru IEP cu rulmenti elastici pentru podele libere.
Getzner Werkstoffe a fost furnizorul materialelor de dispersare a vibratiilor pentru podele libere pentru Programul de Transport InterCity Express (IEP) incepand cu 2014. Datorita colaborarii de succes, la inceputul lui 2016, Hitachi a extins contractul pentru a include faza a doua pentru flota East Coast Main Line. Acest lucru rezulta intr-un volum total de comanda de aproximativ 78,000 de benzi elastice din Sylomer FR, cea mai mare comanda de podele libere de vagoane feroviare de la infiintarea Getzner.
„Experienta demonstreaza ca pasagerii aleg transportul feroviar daca, pe langa timp redus si punctualitate, oferim si un confort sporit. Podelele noastre libere permit respectarea normelor nivelului admis de zgomot, iar partea elastica a podelei reduce uzura materialului si costurile de intretinere”, a explicat Tomoko Takekawa, Director General Getzner Japonia.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole