spot_img
miercuri, decembrie 7, 2022
spot_img

CFR Călători cumpără geamuri securizate pentru vagoane. Licitație pentru un acord cadru de 1,3 milioane de lei

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători Călători vrea să cumpere geamuri securizate pentru vagoane și a lansat o licitație pentru un acord cadru de 1,3 milioane de lei.

geamuri securizate pentru vagoane

Obiectul licitației, împărțită în 11 loturi, este “Geamuri securizate termoizolante pentru vagoane de călători” și “Geamuri securizate stratificate pentru vagoane de călători”. Valoarea totală estimată este cuprinsă între 346.145,00 de lei și 1.319.778,00 de lei. Achiziția implică încheierea unui acord-cadru.

Pe 3 octombrie se deschid ofertele la licitația de geamuri securizate pentru vagoane

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 octombrie, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 3 ianuarie 2020. ”Operatorul economic va putea solicita clarificări în termen de 18 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor, entitatea contractantă răspunzând în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare cu 11 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor”, se arată în anunțul de licitație postat în sistemul electronic de achiziții publice.

Ultimele Articole