spot_img
luni, septembrie 26, 2022
spot_img

CFR Călători vrea să monteze geamuri la automotoarele Desiro. Licitația a fost lansată

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători vrea să monteze geamuri la automotoarele Desiro și a lansat o licitație în acest sens.

geamuri la automotoarele Desiro consilier la Ministerul Transporturilor discuri de frână

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat luni dimineață anunțul de licitație având ca obiect ”Serviciul de montare geamuri pentru automotoare DESIRO SR 20 D”, cunoscute sub numele de Săgeata Albastră.

Durata executării contractului de către câștigătorul licitației va fi de 30 de zile. Valoarea totală estimată a contractului ce urmează a fi încheiat este de 58.198,78 lei, echivalentul a aproximativ 12.000 de euro.

Pentru a fi admiși la licitație, ofertanţii trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani de zile calculaţi până la data limită de depunere a ofertelor au prestat servicii similare. Astfel, trebuie precizate informaţii, cum ar fi: numărul şi data contractului invocat drept experienţă similară, tipul, valoarea, beneficiarul.

Garanție de participare la licitația pentru montarea de geamuri la automotoarele Desiro

Cuantumul garanţiei de participare la această licitație organizată de operatorul feroviar de stat este de 582 de lei (1 % din valoarea contractului). Garanția se va plăti de către ofertant în etapa de depunere a ofertei, iar perioada de valabilitate a acesteia este de trei luni de zile de la termenul limită de primire a ofertelor.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare la licitație este data de 22 iulie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 22 octombrie a anului în curs.

Ultimele Articole