joi, septembrie 28, 2023
spot_imgspot_img

GE finalizeaza lucrarile pe reteaua Aurizon

06-aurizonGE Transportation si Aurizon, cel mai mare operator feroviar de marfa din Australia, a anuntat implementarea cu succes a sistemului planificare a mobilitatii in cadrul centrului de control al retelei Aurizon. Acest lucru reprezinta un punct de hotar pentru planul de implementare a solutiei extinse APEX a Aurizon pentru reteaua feroviara si gestionarea lantului de aprovizionare.
Sistemul de planificare a mobilitatii al GE Transportation este o solutie de software avansata care ofera planificare si optimizare a traficului feroviar in timp real, permitand transportul mai eficient al marfurilor pe retelele feroviare existente. Solutia ia in calcul mai multi factori cum ar fi mersul trenurilor, sistemele de control al traficului si deplasarea trenurilor tinand cont unele de altele, iar apoi dezvolta un plan de trafic optimizat pentru trenuri de-a lungul retelei.
Implementarea a inceput in aprilie, iar implementarea de-a lungul tuturor celor noua panouri de control a fost finalizata de curand. Solutia va imbunatati viteza, capacitatea si performanta pe Reteaua de Transport a Carbunelui din Centrul Queensland-ului care sustine peste 85 de servicii de transport carbune pe zi de-a lungul uneia dintre cele mai complexe retele de transport feroviar de marfa. La inceputul anului, Aurizon si GE Transportation planuiesc sa inceapa implementarea initiala a planificarii ulterioare si solutiilor de programare.

Ultimele Articole