Modernizarea a patru gări din județul Constanța, scoasă din nou la licitație de CFR SA

28 iunie 2019

CFR SA a reluat licitația pentru studiul de fezabilitate destinat modernizării a patru gări din județul Constanța, care fusese anulată pe 18 iunie.

gări din județul Constanța peroane moderne pe litoral
Așa arată acum peronul din Halta Neptun

Este vorba de halta Neptun, Costinești Tabără, Mangalia și Ciulnița. Motivul anulării a fost, potrivit SEAP: ”Abateri grave de la prevederile legislative afectează procedura de atribuire sau este imposibilă încheierea contractului, Urmare solicitărilor de clarificări, privind majorarea duratei contractului, entitatea contractanta a constatat că se află în imposibilitatea de a adopta măsuri corective, fără că acestea să afecteze principiul transparenței. Durata contractului reprezintă un indicator principal ce caracterizează rezultatul preconizat, fapt ce poate afecta nivelul de competiție și nu poate fi modificat prin publicarea unei erate. Procedura se anulează cf.art. 225 (1) lit(c) L99/2016”.

Patru gări din județul Constanța, din nou pe SEAP

Acum, a fost reluată licitația, iar valoarea estimată a studiului de fezabilitate este de 1.294.830 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 30 iulie, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 30 noiembrie 2019.