spot_img
marți, ianuarie 25, 2022
spot_img

Gara Brașov se modernizează. ”Va fi un proiect impresionant”, spune Răzvan Cuc

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat că Gara Braşov se modernizează, fiind prinsă în proiectul de reabilitare a liniei de cale ferată dintre Braşov şi Sighişoara.

Gara Braşov se modernizează restricții de viteză la Brașov

Răzvan Cuc a declarat marţi seara că modernizarea Gării Braşov este prinsă în proiectul de reabilitare a căii ferate Braşov-Sighişoara, iar lucrările vor începe după finalizarea contestaţiilor.

Gara Brașov se modernizează. Se așteaptă decizia instanței

„Aşteptăm decizia de la instanţă pentru contestaţia care a fost făcută la tronsonul de cale ferată Braşov-Sighişoara. De îndată ce vine, semnăm contractul de proiectare-execuţie pentru tronsoanele 1 şi 3 din Braşov-Sighisoara. Tronsonul 1 include şi Gara Braşov, deci în momentul în care semnăm contractul şi gara va intra în modernizare, e în acest proiect de 700 de milioane”, a declarat Răzvan Cuc, aflat într-o vizită pe şantierul autostrăzii Bucureşti-Braşov.

El a spus că investiţia în modernizarea gării va depăşi 40 milioane de euro. „Valoarea este undeva la 40 şi ceva de milioane de euro, eu cred că va fi un proiect impresionant”, a mai spus ministrul Transporturilor.

Ultimele Articole