vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

CARANDA BATERII SRL – produce și comercializează o gamă largă de baterii

logo CARANDAS.C. CARANDA BATERII SRL, este o societate privată cu capital integral românesc fondată în anul 1991 care produce și comercializează o gamă largă de baterii. Produsele, serviciile și sistemul nostru de gestiune internă a calității au fost omologate și sunt revizuite periodic de către organisme acreditate în țară și peste hotare.

Portofoliul nostru de produse include baterii special proiectate pentru alimentarea vagoanelor de călători și locomotivelor Diesel. CARANDA BATERII SRL furnizează sisteme de back-up energetic și sisteme de rezervă pentru stațiile de comandă, control, semnalizare și telecomunicații din cadrul căilor ferate.

Cei mai importanți parteneri din domeniul feroviar sunt: CFR Călători, CFR Marfă, Telecomunicații CFR.

Compania deține certificări din partea AFER pentru acumulatoare staționare cu plumb – acid tip VRLA și acumulatoare cu plumb pentru iluminat și încălzit vagoane de călători și este reprezentant în România pentru companiile TAB, FIAMM, CTEK, NARADA, MCA, First Power.

CARANDA BATERII SRL produce și comercializează o gamă largă de baterii

PRODUSE:

 • BATERII AUTO: CARANDA DURABILA, CARANDA DURABILA TOP, CARANDA MAXIMA, CARANDA FORTZA și CARANDA HEAVY DUTY.
 • BATERII MOTO – vă oferim 2 game de baterii în colaborare cu partenerii noștri externi BSB și FIAMM.
 • BATERII DE TRACȚIUNE pentru:
  • electrocare – sunt realizate cu elemente acide cu plumb și tehnologie PANZER (plăci tubulare) și pot fi livrate cu electrolit liber sau gel. Opțional pot fi echipate cu sisteme automate de completare centralizată cu apă demineralizată (aquamatic) sau air mixing.
  • mașini de spălat și curățat suprafețe comerciale și industriale și pentru vehicule electrice.
  • biciclete, scutere și cărucioare electrice.
 • BATERII STAȚIONARE pentru:
  • aplicații de putere în telecomunicații, ups, acționari electrice, automatizări, stații de transformare și centre de date
  • aplicații solare și eoliene, din gama solar optimizate pentru aplicații de producere și stocare a energiilor regenerabile.
  • aplicații solare și eoliene din gama de produse opzs, lsg și opzv
  • sisteme de alarmă, iluminat de siguranță, jucării, echipamente medicale
 • REDRESOARE/ÎNCĂRCĂTOARE automate de baterii.

Date complete de contact gasiti in Catalog Feroviar la pagina CARANDA BATERII SRL.

 


Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar

Club Feroviar și-a propus să vină în ajutorul companiilor care activează în domeniul feroviar românesc și cel al transportului urban pe șină. Modul în care ne-am gândit să facem acest lucru este de a pune la dispoziția dumneavoastră câteva instrumente gratuite de promovare, care vă pot crește vizibilitatea, notorietatea și care vă pot facilita procesul de recrutare.

Primul dintre acestea este Catalog Feroviar, soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar.

Pentru mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă vă rugăm să ne contactați la office@catalogferoviar.ro.

Ultimele Articole