spot_img
duminică, noiembrie 28, 2021
spot_img

GALERIE FOTO Răzvan Cuc a mers cu trenul la Constanța. Ministrul Transporturilor a ajuns cu șase minute mai devreme

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a mers cu trenul pe relația București – Constanța și a plecat din Gara de Nord la ora 9,30.

”Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc,  va verifica, astăzi, 30 aprilie 2019,  starea infrastructurii feroviare și a materialului rulant. În acest sens se va deplasa cu trenul IR 1681 pe ruta București – Constanța, cu plecare la ora 9,30, din Gara de Nord. Sosirea în gara Constanța va fi la ora 11,30”, a anunțat Biroul de presă al Ministerului Transporturilor.

Răzvan Cuc a mers cu trenul. Anunțul din Gara Constanța

Ministrul Transporturilor a ajuns la Constanța cu șase minute mai devreme față de ora stabilită în Mersul Trenurilor.

Pe peronul Gării Constanța, Răzvan Cuc a anunțat că în acest an vor fi modernizate 300 de vagoane la CFR Călători. „Anul acesta se vor moderniza peste 300 de vagoane în România, în unităţile care au astfel de obiect de activitate. Au dublu alocarea bugetară la CFR Călători pentru aceste modernizări. Suplimentar, bineînţeles se va face şi achiziţie de material rulant”, a spus Răzvan Cuc.

De asemenea, oficialul a spus că în 2019 vor începe lucrări de reparații pe secția Constanța – Mangalia. „Tronsonul acesta, care este foarte folosit timp de trei luni de către turişti, va intra în reabilitare în acest an pe fondurile CFR Infrastructură. Este un proiect destul de costisitor, vorbim de 200 de milioane de euro, probabil că se va lansa şi un proiect de modernizare, dar întreţinerea se va începe anul acesta la acest tronson de 50 de kilometri de cale ferată”, a mai spus Răzvan Cuc.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole