spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

Galati publica o licitatie in valoare de 18 milioane euro

Potrivit anuntului publicat, municipiul Galati intentioneaza sa contracteze servicii pentru proiectul privind modernizare linii de tramvai și carosabil strada Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918 v1. Contractul este estimat la o valoare de 83,24 milioane lei (17,9 milioane euro) si  nu poate fi impartit in loturi.

Lucrările de modernizare a căii de rulare a tramvaielor implica demontare și înlocuire linie de tramvai, demontare și înlocuire cale de rulare și a aparatelor de cale, rețea alimentare cu energie electrică a liniei de tramvai, montare schimbătoare de cale noi, amenajare peroane pentru călători, prevăzute cu gard de protecție și indicator de stație dar si amenajare adăposturi pentru călători.

Pentru atribuirea contractului se va tine cont de cel mai bun raport calitate – pret, astfel componenta tehnica (termenul de realizare al contractului) va avea o pondere de 10%, in timp ce preftul ofertei va avea o pondere de 90%.

Finantarea va fi asigurata, in proportie de 85%, din fonduri europene prin intermediul Programului Operational Regional – POR.  Restul de 15% va fi asigurat din fonduri de la bugetul national (13%) si fonduri de la bugetul local (2%).

Ofertele sau cererile de participare pot fi trimise pana la data de 8 august, 2018, acestea urmand sa fie deschise la aceeasi data.

Selectia anunturilor de licitatii, de pe site-ul e-licitatie.ro, care se adreseaza pietei feroviare romanesti o puteti gasi pe site-ul Catalog Feroviar la sectiunea „Licitatii”.

Ultimele Articole