spot_img
marți, mai 17, 2022
spot_img

Trei ceferiști, reținuți de polițiști pentru furturi din Depoul CFR Ploiești

Trei ceferiști au fost reţinuţi de poliţiştii prahoveni într-un dosar privind furturi din Depoul CFR Ploiești, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 25.000 de lei.

Potrivit unui comunicat dat publiciutății joi de Poliţia Prahova, poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Prahova au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară în oraşul Boldeşti Scăieni şi în comuna Colceag, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt şi tăinuire în formă continuată, şapte persoane fiind duse la audieri.

„În fapt, persoanele bănuite de comiterea faptelor ar fi sustras în mod repetat, dintr-un depozit din municipiul Ploieşti, mai multe bunuri, aceştia având calitatea de angajaţi ai unităţii respective. În urma percheziţiilor au fost depistate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri ce provin din săvârşirea infracţiunilor, respectiv materiale de construcţii, un boiler metalic şi o canapea”, precizează IJP.

Furturi din Depoul CFR Ploiești. Ceferiștii au fost duși la audieri

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Agerpres că cele şapte persoane duse la audieri sunt angajaţi ai CFR, iar bunurile au fost furate din Depoul CFR Ploieşti.

În urma probatoriului administrat, trei bărbaţi cu vârste de 51, 55, respectiv 57 de ani au fost reţinuţi, urmând să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Ultimele Articole