spot_img
marți, iulie 5, 2022
spot_img

Trei gălățeni vor sta în arest 30 de zile pentru furturi de la calea ferată

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Galați au făcut trei percheziții domiciliare și au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 44 de ani, bănuiți de furturi de la calea ferată.

furturi de la calea ferată viol în Gara Ivești

Din cercetări au reieșit indicii că, în perioada aprilie – mai 2020, aceștia ar fi sustras mai multe radiatoare din cupru, de la locomotivele garate în zona Port Bazinul Nou, creând un prejudiciu de aproximativ 260.000 de lei, informează site-ul local Reperul.

Cei trei bărbați au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă, în data de 26 iunie, iar magistrații au dispus această măsură, pentru o perioadă de 30 de zile.

Alte percheziții, pentru alte furturi de la calea ferată

În cadrul unui alt dosar penal având că obiect furturi de componente de la structura feroviară din gara Condrea (prejudiciul fiind de aproximativ 40.000 de lei), fapte sesizate de Regionala C.F. Galați, în data de 5 iunie 2020, polițiștii S.R.P.T. au făcut patru percheziții domiciliare în municipiul Tecuci și una la sediul unei firme din municipiul Bârlad.

Cu această ocazie au fost găsite mai multe bunuri sustrase și obiecte folosite la comiterea faptei, fiind totodată identificați prezumtivii autori, trei bărbați, cu vârste de 42, 44 și 51 de ani, toți din municipiul Tecuci. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs faptele.

Ultimele Articole