spot_img
sâmbătă, martie 25, 2023
spot_img

VIDEO Traficul feroviar a fost perturbat serios în Vestul Europei de furtuna Elsa

Traficul feroviar a fost perturbat serios în Vestul Europei de furtuna Elsa în week end-ul care tocmai s-a încheiat, cu precădere în Portugalia și în Insula Corsica.

furtuna Elsa

Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa furtunii care s-a abătut începând de joi asupra Spaniei, Portugaliei şi Franţei a ajuns la opt, regiunea urmând să fie afectată de alte vânturi puternice şi ploi torenţiale zilele următoare.

O femeie în vârstă de 32 de ani din Coreea de Sud a murit sâmbătă din cauza rănilor, după ce a fost lovită la nivelul capului de resturi căzute de pe o clădire publică în centrul Madridului, afectat de vânturi extrem de puternice, a declarat ministrul de Interne al guvernului local, Enrique Lopez. Clădirea a fost supusă fără probleme inspecţiilor necesare în 2015, a mai spus el.

Un olandez de 60 de ani s-a înecat în timp ce făcea surf în provincia Huelva, în sud-vestul Spaniei, au anunţat sâmbătă echipajele de prim ajutor. Un bărbat şi-a pierdut viaţa sâmbătă după ce maşina în care se afla a fost luată de apele unui râu în Huescar, în provincia Granada, a anunţat guvernul regional din Andaluzia.

Cale ferată inundată în Portugalia, trafic feroviar oprit în Corsica de furtuna Elsa

În largul coastei de sud-est a Franţei, un bărbat a fost dat dispărut în Marea Mediterană după ce a căzut dintr-o barcă cu pânze vineri, în timp ce însoţitorul său a fost salvat, au spus autorităţile. În total, şase persoane au murit în Spania şi două în Portugalia, unde condiţiile meteorologice extreme au condus la anularea sâmbătă a curselor feroviare între Lisabona şi Porto din cauza inundaţiilor pe calea ferată.

După alte două episoade violente, în care 14 persoane şi-au pierdut viaţa într-o lună, Coasta de Azur şi Corsica au fost din nou afectate de ploi abundente şi vânturi puternice vineri.

În aceeaşi zi, toate traversările cu barca dinspre şi către acest oraş au fost anulate, iar luni vor fi grav perturbate. De asemenea, traficul feroviar este oprit complet pe această insulă din sudul Franţei.

Ultimele Articole