duminică, mai 28, 2023
spot_img

20 de percheziții în patru județe, la persoane bănuite de furt de motorină din vagoane

Poliţiştii fac miercuri dimineață 20 de percheziţii în judeţele Argeş, Dâmboviţa, Galaţi şi Teleorman, la persoane bănuite de furt de motorină. 19 bărbaţi sunt suspectaţi că au sustras carburant din vagoanele unui operator privat de transport feroviar.

furt de motorină

Poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, fac, miercuri, 20 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Argeş, Dâmboviţa, Galaţi şi Teleorman, la persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt de carburant.

Percheziţiile sunt făcute într-un dosar penal instrumentat de Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, privind săvârşirea de infracţiuni de furt calificat, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul secţiilor regionale de poliţie transporturi Craiova şi Galaţi, precum şi din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Dâmboviţa.

19 bărbați, acuzați de furt de motorină

”Din cercetăria reieşit că, în anul în curs, 19 bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 61 de ani, ar fi sustras motorină din locomotivele aparţinând unui operator privat de transporturi feroviare. Ulterior cei în cauză ar fi valorificat carburantul la diverse persoane. Prejudiciul este în curs de stabilire”, a transmis IPJ Argeş.

Sursa citată a precizat că cele 19 persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei, pentru audieri şi dispunerea de măsuri legale.

Ultimele Articole