spot_img
sâmbătă, mai 28, 2022
spot_img

Furt de componente feroviare. Doi bărbați au fost prinși în flagrant de polițiștii hunedoreni

Poliţiştii hunedoreni au prins în flagrant doi bărbaţi cu vârste de 31 de ani şi respectiv 38 de ani, ambii din Petroşani, și i-a reținut pentru furt de componente feroviare.

Cei doi încercau să fure componente de la instalaţiile de semnalizare şi dirijare ale traficului feroviar. Acţiunea poliţiştilor de la Transporturi Feroviare a avut loc în noaptea de 19 septembrie, în zona staţiei CFR Ciopeia, informează Adevărul.

CITEȘTE și Instanța i-a scăpat de închisoare pe trei hoți de la calea ferată. Sentințe cu suspendare

Furt de componente feroviare, cu repetiție

„Cei doi sunt bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat de la infrastructura feroviară şi distrugere sau semnalizare falsă, fapte comise în perioada august-septembrie 2021, în zona Petroşani – Simeria Triaj, de unde ar fi sustras mai multe componente ale instalaţiilor semnalizare şi dirijare a traficului feroviar. De exemplu, în data de 14 septembrie 2021, cei doi au sustras 71 de relee electromagnetice din dulapurile SCB (în valoare 420.000 de lei) de pe raza localităţii Plopi”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Cei doi bărbaţi, Andrei Muntean şi Petruţ Anghel, au fost reţinuţi preventiv pe o perioadă de 24 de ore. „Cei doi au fost prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Haţeg, care a dispus măsura arestării preventive a acestora, pe o perioadă de 30 zile”, a informat repezentantul IPJ Hunedoara.

Ultimele Articole