spot_img
marți, noiembrie 29, 2022
spot_img

Furt de cabluri la CFR, pe o linie internațională. Hoțul juca ”Adevăr sau provocare”

Un furt de cabluri la CFR, pe o linie ferată care face legătura între România și Bulgaria, a fost descoperit de polițiștii de la Transporturi.

furt de cabluri la CFR Șoferul care a împușcat un vatman furt de la calea ferată furturi de la calea ferată viol în Gara Ivești

Astfel, polițiștii Serviciului Poliției Transporturi Giurgiu au prins un tânăr  în vârstă de 18 ani din municipiu care a sustras cablul telefonic din rețeaua de telecomunicații CFR de pe calea ferată Giurgiu – Ruse, informează site-ul Știri pe Surse.

Furt de cabluri la CFR. Autorul a fost reținut pentru 24 de ore

Hoțul a vândut cablul la un centru de deșeuri metalice pentru o sumă modică, de aproximativ 70 de lei, paguba înregistrată fiind însă de cel puțin 20 de ori mai mare. Se pare ca tânărului, cunoscut polițiștilor pentru problemele cu legea, i-a venit ideea în timp ce juca cu o prietenă ”Adevăr sau provocare”, pe pasarela de cale ferată de la ieșirea din oraș.  Prin gestul său a înterupt telecomunicațiile pe această relație de cale ferată.

Autorul, cunoscut ca având la activ și alte distrugeri ale bunurilor din domeniul public al municipiului, a fost reținut pentru 24 de ore,  urmând a fi prezentat unității de parchet cu propuneri legale. (A.B.)

Ultimele Articole