spot_img
miercuri, noiembrie 30, 2022
spot_img

Regionala Galați a CFR SA caută un furnizor de traverse impregnate cu creozot

Regionala Galați a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA caută un furnizor de traverse impregnate cu creozot.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Traverse din lemn impregnate cu creozot tip C”. Valoarea totală estimată a contractului este de 2.035.342,4 lei, echivalentul a peste 410.000 de euro.

Procedura de atribuire este organizată pentru achiziţia de traverse din lemn impregnate cu creozot tip C necesare ȋn cadrul lucrărilor de înlocuire a traverselor normale si speciale necorespunzătoare pe aparatele de cale, pe linii curente si directe, si pe linii de primiri – expedieri din stații, pentru readucerea căii în toleranţele impuse de instrucţiile de serviciu, astfel ȋncât să fie asigurată funcţionarea normală şi continuă a transportului feroviar şi circulaţia trenurilor ȋn condiţii de siguranţă, în conformitate cu cerinţele din caietele de sarcini.Licitație pentru selectarea unui furnizor de traverse impregnate, împărțită în două loturi

Procedura de achiziție este împărțită în două loturi, după cum urmează:

  1. Traverse din lemn normale impregnate cu creozot tip C

Valoarea estimată fără TVA: 535.392,00 lei

  1. Traverse din lemn speciale pentru aparate de cale impregnate cu creozot tip C

Valoarea estimată fără TVA: 1.499.950,40 lei.

Pentru participarea la licitație, se cere experiență similară. Ofertantul (operator economic individual sau asociere de operatori economici) trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani până la data limită de depunere a ofertei, a livrat produse de natură sau complexitate similare cu obiectul procedurii, în valoare individuală/cumulată de minimum 500.000 de lei fără TVA – Lotul I, 1.000.000 de lei fără TVA – Lotul II, la nivelul unui contract sau mai multor contracte.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 7 iulie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 7 noiembrie 2022.

Ultimele Articole