spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Fuji Electric achizitioneaza SEMEC Electro-Mecanique

04-fujiFuji Electric din SUA a achizitionat 51% din capitalul producatorului canadian SEMEC Electro-Mecanique. Tranzactia a avut ca scop cresterea activitatii companiei Fuji Electric in SUA si extinderea liniei de productie privind sistemele de deschidere si inchidere a usilor vehiculelor.
Fuji Electric intentioneaza sa utilizeze tehnologia, canalele de vanzare si capabilitatile de servicii ale SEMEC, adaugand propriile tehnologii de propulsive si dispositive de furnizare a energiei electrice. De asemenea, Fuji Electric va beneficia de subsidiarele SEMEC din New York pentru consolidarea pozitiei privind licitatiile ce urmeaza sa fie anuntate de autoritatile dine New York.
“SEMEC are o reputatie solida pentru fabricarea produselor de inalta calitate si are oportunitati de dezoltare  abilitatilor, de la productie, la vanzari. Acest model de afaceri va fi complementar segmentului nostrum de afaceri si va sprijini initiativele noastre de crestere pe termen lung in America de Nord”, a declarant Philip Charatz, CEO al Fuji Electric SUA.

Ultimele Articole