spot_img
luni, septembrie 26, 2022
spot_img

FOTO Transferoviar a primit primele trei rame Bombardier

Pasionații de transporturi feroviare au realizat sâmbătă dimineața primele fotografii ale ramelor Bombardier în gara Cluj-Napoca, în drum spre depoul Transferoviar.

Mai mult fotografii au fost realizate sâmbătă dimineața în gara Cluj de către Marius Andrei Georgescu, acesta trimițându-le publicației noastre.

Achiziția de 12 automotoare Bombardier pentru TFC a fost parafată recent, iar materialul rulant va fi introdus în curând în circulație în România. Aceste automotoare cumpărate la mâna a doua din Germania urmează să fie introduse pe linia București Nord – Aeroport Henri Coandă, precum și pe alte secții operate de TFC.

”Transferoviar Călători confirmă achiziția a 12 automotoare tip Bombardier Talent din Germania, 6 dintre acestea, aflându-se deja în drum spre România, urmând ca restul flotei să le urmeze în scurt timp. Noile automotoare vor fi utilizate atât pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă, cât și pe alte secții operate de TFC. În viitorul apropiat, intenționăm să suplimentăm parcul de vehicule și cu alte noi achiziții”, au declarat reprezentanții TFC.

Citește și CFR Călători vrea să închirieze automotoare. Care sunt riscurile.

(D.C.)

Ultimele Articole